Μπινότο: "Ο Φέτελ θέλει ένα πρωτάθλημα με την Φεράρι"

από AllAboutARIS

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ, αν και τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες θέλει ακόμα να κατακτήσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη Scuderia.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ματία Μπινότο, αναφέρθηκε στον στόχο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, αν και φέτος η χρονιά ουσιαστικά έχει χαθεί καθώς είναι 94 βαθμούς πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέτελ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ferrari και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

“Δεν νομίζω, ότι έχει αλλάξει ο Φέτελ τον στόχο του παραμένει πολύ ξεκάθαρος, θέλει ένα πρωτάθλημα με την Ferrari” και συνέχισε:

“Φυσικά ήταν ήταν απογοητευτικό από αυτή την άποψη το ξεκίνημα της σεζόν καθώς είναι 4ος στο πρωτάθλημα. Είναι πάντα ευκολότερο, όταν έχεις ένα γρηγορότερο αυτοκίνητο. Είναι πολύ αναλυτικός στον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων και της έλλειψης ισχύος. Πιστεύω, ότι αυτό βοηθά και την ομάδα.

Σε τελική ανάλυση, το ζητούμενο είναι να βλέπεις τα στοιχεία και να κατανοείς, τι πήγε στραβά και τι πρέπει να βελτιωθεί. Πιστεύω, ότι από αυτή την άποψη έχει τη σωστή νοοτροπία”.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα