Ακούραστος και… έχει ακόμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

H αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη ανάγκασε τους ανθρώπους του ΑΡΗ να βγουν στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι για έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή.

Εξ αρχής φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να βρουν ακριβώς την ίδια περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού αυτή του Σιώπη δεν την συναντάς τόσο συχνά. Εγινε προσπάθεια όμως να βρεθεί κάτι που να πλησιάζει τον διεθνή μέσο.

Με τον Λούκας Σάσα ο ΑΡΗΣ δεν πήρε το κλασσικό “6άρι” που σίγουρα χρειάζεται η ομάδα. Απέκτησε όμως έναν χαφ που δίνει πολλά τρεξίματα στον άξονα. Και μπορεί να μην “κόβει” όπως ο Σιώπης αλλά καλύπτει χώρους και έχει την ικανότητα να βγαίνει μπροστά. Οπως έκανε δηλαδή στον επαναληπτικό με την Μόλντε. 

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε για δεύτερη φορά βασικός και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, “καταπίνοντας” πολλά χιλιόμετρα και κάνοντας τη διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Ο Σάββας Παντελίδης περίμενε τον 29χρονο χαφ να ανεβάσει ρυθμούς το προηγούμενο διάστημα ώστε να αρχίσει να τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα. Και εμφανίσεις όπως η προχθεσινή ή ακόμα και εκείνη της Νορβηγίας, είναι αυτές που τον καθιερώνουν πλέον σε αυτά. 

Ο ίδιος μετά το προχθεσινό ματς δήλωσε βέβαια ότι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα, κυρίως όσον αφορά το κομμάτι της ποιότητας που θα προσθέσει πέραν των τρεξιμάτων. Και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα