"Παιχνίδι ζωής στη Μαδρίτη, απίστευτος ο κόσμος"

από AllAboutARIS

Αγάπησε και αγαπήθηκε στον ΑΡΗ. Ο Ντάρσι Νέτο ήρθε από την Βραζιλία για να δει την ομάδα και μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο σημερινό ματς αλλά και τις δικές του αναμνήσεις στον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου:

Πως έζησε τα πρώτα 90 λεπτά του ματς: “Εντάξει πάμε καλά, πήγαμε το ματς στην παράταση και πρέπει να περάσουμε. Το πιστεύω ότι μπορούμε, έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας.”

Για το αν θα κριθεί το ματς στην παράταση ή στα πέναλτι: “Δεν περιμένουμε τα πέναλτι, μπορεί να βρίσκομαι στην κερκίδα αλλά σου μιλάω σαν να παίζω μέσα. Τώρα θα μπει το γκολ και θα γίνει το 4-0.”

Πιο ματς θυμάται εντονότερα από την θητεία του στον ΑΡΗ: “Θυμάμαι τα ματς στο Europa league. Αυτό στην Μαδρίτη θα το θυμάμαι μέχρι το τέλος της ζωής μου όπως και το ματς με την Σίτι εδώ.”

Επίσης ερωτηθείς για τον κόσμο και για την παρουσία του στο γήπεδο απάντησε: “Ο κόσμος δίνει εδώ δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα. Γέμισε το γήπεδο 15 Αυγουστο. Ήρθα μόνο για το ματς από την Βραζιλία μαζί με την οικογένεια. Πρέπει να περάσουμε για τον κόσμο!”

Προτεινόμενα Άρθρα