Γυρίστε το!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν την αγωνιστική υπέρβαση που θα τους στείλει στα πλέι οφ του Europa League

Ανήμερα του 15υγουστου η Χριαστοσύνη γιορτάζει την Παναγία και ο ΑΡΗΣ θα ψάξει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα ώστε να μην τελειώσει πρόωρα η ευρωπαϊκή του πορεία. 

Μία εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα στην Νορβηγία οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την Μόλντε (21:30, AllAboutARIS, Libero 107,4, Cosmote Sport 1) για την απόλυτη ανατροπή του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. 

Αγωνιστική αλλά και πνευματική προετοιμασία

Η εβδομάδα που κύλησε μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ΑΡΗ, αφού πέραν του καθαρά αγωνιστικού κομματιού είχε να διαχειριστεί και αυτό της ψυχολογίας μετά το 3-0 της Νορβηγίας. 

Ο Σάββας Παντελίδης κλήθηκε να προετοιμάσει την ομάδα του πνευματικά για το αποψινό παιχνίδι, βλέποντας παίκτες που πιστεύουν πολύ στην ανατροπή της κατάστασης. Και πλέον περιμένει να το δείξουν και μέσα στο γήπεδο. 

Χωρίς Βέλεθ αλλά με Γιουνές

Ο Ισπανός είναι η μεγάλη απουσία για τον ΑΡΗ απόψε, μένοντας εκτός αποστολής λόγω της αποβολής του στη Νορβηγία αλλά και εξαιτίας της θλάσης που υπέστη. Το νέο πρόσωπο από την άλλη είναι ο Χάμζα Γιουνές ο οποίος βέβαια δεν είναι 100% έτοιμος αλλά δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί στη διάρκεια του ματς από τον Παντελίδη.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Younes, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Σκορ ασφαλείας και διαχείριση για τη Μόλντε

Οι Νορβηγοί ήρθαν μόλις χθες στην Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας να μην αφιχθούν νωρίτερα ώστε να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες. Ισως ένα δείγμα της ασφάλειας που νιώθουν μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, όπως φάνηκε και στις χθεσινές δηλώσεις του Έρλινγκ Μόε. 

Ο Νορβηγός τεχνικός βέβαια τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο και να σκοράρει, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο που θα κυλήσει το ματς. 

Ο Μόε δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει μία ξεκούραστη ομάδα, αφού η Μόλντε το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν έδωσε παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα