"Να μην κλειστούμε πίσω"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής της Μόλντε

Οι δηλώσεις του Έρλινγκ Μόε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα. 

Αναλυτικά:

Για το αυριανό παιχνίδι:

“Όλοι ξέρουμε πως ο ΑΡΗΣ είναι μια καλή ομάδα. Ανυπομωνούν να παίξουν αύριο για να αντιστρέψουν το κλίμα και να διεκδικήσουν την πρόκριση. Περιμένουμε οτι θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Δεν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, κοιτάμε ξεχωριστά το ματς. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε πάντα. 

Για το πρώτο παιχνίδι:

“Αν κοιτάξετε τις ευκαιρίες του αγώνα νομίζω πως ήταν δίκαιο σκορ το 3-0. Όταν βλέπω το παιχνίδι ξανα και ξανά κρίνω πως αξίζαμε να κερδίσουμε.” 

Για τις συνθήκες του αυριανού αγώνα:

“Είμαστε τυχεροί σε αυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε την ίδια θερμοκρασία και στο Μόλντε, άρα θεωρώ πως θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες.  Πάντα όμως είναι πατράγοντας η θερμοκρασία, ελπίζουμε πως θα παίξουμε το παιχνίδι μας και στο γηπεδο του ΑΡΗ και να μην έχουμε πρόβλημα. 

Τι ποσοστά δίνει στον ΑΡΗ:

“Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Είμαστε ικανοποιημένοι από το καθαρό σκορ στο πρώτο ματς. έχουμε το πλεονέκτημα και δεν πρέπει να κλειστούμε να περιμένουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε επιθετική τακτική , να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. “

Για την διάταξη του αυριανού ματς:

“¨Θα το δούμε αύριο. Έχουμε ένα καλό σύνολο, από 20 παίκτες και θα δούμε αύριο ποιοι θα είναι στην επιλογή για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται. “

Προτεινόμενα Άρθρα