"Ολα γίνονται με στήριξη και πίστη"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο αρχηγός του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Μόλντε

Στην πρώτη του τοποθέτηση ανέφερε:Οπως γνωρίζετε έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που είναι μπροστά στο σκορ. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει αρκετά και θα τα δώσουμε όλα”.

Για τα κλειδιά της αυριανής αναμέτρησης:Να βγάλουμε ψυχή και καρδιά. Να ακολουθήσουμε το τακτικό μας πλάνο και με ένα γρήγορο γκολ θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης”.

Για το κλίμα των αποδυτηρίων: “Σίγουρα το πιστεύουμε. Εχουν γίνει και μεγαλύτερες ανατροπές. Στο ποδόσφαιρο όλα φαίνονται, αρκεί να υπάρχει στήριξη και πίστη”.

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να δεχθεί γκολ: “Καλούμαστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση”.

Για την εικόνα του πρώτου ματς και το σκορ που για πολλούς είναι πλασματικό: “Φυσικά και το συζητήσαμε. Αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα. Δεν ήταν για 3-0. Χάσαμε από δικά μας λάθη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Απλά αύριο πρέπει να τα περιορίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για τις παραμέτρους του καιρού και του αγωνιστικού χώρου: “Μπορούν να αποτελέσουν πλεονέκτημα για εμάς. Στο πρώτο ματς παίξαμε σε πλαστικό, το οποίο δεν γνωρίζαμε. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η θερμοκρασία θα είναι υπέρ μας, όπως και ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει και τον καλούμε στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα