Το αλλάζει και πάλι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμάζει αλλαγές και… επίθεση ο Παντελίδης για τον επαναληπτικό με την Μόλντε

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναληπτικό με την Μόλντε έχει ξεκινήσει, με τον Σάββα Παντελίδη να καταστρώνει τα πλάνα του για την υπέρβαση που ψάχνει η ομάδα. 

Η αλλαγή της εικόνας του ΑΡΗ και το γκολ είναι οι δύο μεγάλες προκλήσεις για τον 54χρονο τεχνικό, ο οποίος θα προχωρήσει σε αλλαγές σε αυτή του την προσπάθεια.

Αυτές θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου από το σύστημα και την επαναφορά του 4-2-3-1. Στην περίπτωση αυτή Λάρσον και Φετφατζίδης διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα τις θέσεις των εξτρέμ, με τον Ντιγκινί σε αυτή την περίπτωση να πηγαίνει στον άξονα. Δηλαδή μία επιθετική τριάδα πίσω από τον Ιντέγε, από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ… καίγεται να σκοράρει. 

Στα χαφ, ο Σάσα με την εμφάνισή του στη Νορβηγία διεκδικεί δυνατά μία θέση βασικού την οποία είναι και πολύ πιθανό να πάρει. Απλά στην περίπτωση του 4-2-3-1 ο Παντελίδης θα πρέπει να αφήσει εκτός έναν εκ των Μπάσα ή Ματίγια, εάν τελικά επιλέξει τον Βραζιλιάνο για τη μία θέση στον χώρο του κέντρου. 

Ολα τα παραπάνω, μαζί με το κενό στα στόπερ, θα αποφασιστούν οριστικά από τον προπονητή του ΑΡΗ μέχρι και αύριο που η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της.

Προτεινόμενα Άρθρα