Όποιος πιστεύει ότι γυρίζει…

από AllAboutARIS

Όποιος βρεθεί στο γήπεδο πρέπει να το πιστεύει. Να παλέψει, να τα δώσει όλα από το σημείο που θα βρίσκεται. Γιατί για να γυρίσει ένα τέτοιο σκορ πρέπει να υπάρχει ΠΙΣΤΗ. Και ανήμερα της Παναγίας όλοι ευελπιστούμε σε ένα θαύμα.

Ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε μετά το τέλος του αγώνα χθες σημείωσε ότι στο ματς έγινε, ότι έπρεπε να γίνει για να εξασφαλίσει η ομάδα του αυτό το σκορ. Όταν το τελικό σκορ είναι 3-0 τότε προφανώς και στην εικόνα του ματς και στην στατιστική περιμένει κανείς καθολική υπεροχή των γηπεδούχων. Κι όμως μέχρι το 64 που αποβλήθηκε ο Βέλεθ η κατοχή ήταν 45-55%. Οι τελικές στο τέλος του ματς με τον ΑΡΗ να έχει παίκτη λιγότερο για 26-30 λεπτά ήταν 11-9 από τις οποίες από 5 στην εστία. Τα φάουλ ήταν 19-8 ( σε όλο το ματς ο ΑΡΗΣ έκανε 8 φάουλ δηλαδή), οι επεμβάσεις ήταν 5-2 και τα κόρνερ 2-5!!!

Πώς, λοιπόν, χάνεις με 3-0 σε αυτό το ματς; Μα πολύ απλά κάνεις…παιδαριώδη, ανεπίτρεπτα ατομικά λάθη. Ως το 27 η Μόλντε δεν έχει τελική και στο 32 είναι το σκορ 2-0 με 3 τελικές οι 2 στην ίδια φάση που ο Βέλεθ αποκρούει στην γραμμή μετά από λάθη του Κουέστα και του Ρόουζ που δεν κάνω ούτε εγώ στόπερ με τον συνάδελφο Γιώργο Στράτζαλη που είμαστε…δωμάτιο, πρώην… γκολκίπερ για τερματοφύλακα!

Πηγή: Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο SDNA

Προτεινόμενα Άρθρα