Κατασταλαγμένος…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ενδεκάδα της… Λάρνακας και οι αλλαγές που ενδεχομένως να υπάρξουν

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Σάββας Παντελίδης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του κατασταλαγμένος όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. 

Οπως στην Λάρνακα έτσι και στην Νορβηγία ο 54χρονος τεχνικός έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα παραταχθούν απόψε στο “Άκερ Στάντιον”.

Η λογική λέει ότι το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει δεν θα απέχει πολύ από αυτό της Κύπρου. Ενδεχομένως μάλιστα να είναι το ίδιο Οι πιθανές διαφοροποιήσεις αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή και τα χαφ, με τους Τόνσο και Σάσα να θέτουν υποψηφιότητα, χωρίς όμως να είναι και πολύ πιθανή η παρουσία τους. Από εκει και πέρα δεν θα αλλάξει κάτι. 

Το ενδεχομένο του 4-3-3 υπάρχει πάντα στο τραπέζι κ αλλά όχι με πολλές πιθανότητες όσες έχει το 4-2-3-1. Αν όχι από την αρχή πάντως, δεν αποκλείεται -ανάλογα και με την εξέλιξη του ματς- να χρησιμοποιηθεί όπως έγινε και κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα αλλάξει σίγουρα είναι η τακτική προσέγγιση του ματς και η προσαρμογή του ΑΡΗ πάνω στην Μόλντε, αφού πρόκειται για έναν αντίπαλο πιο επιθετικό και με γρήγορο τέμπο. 

Προτεινόμενα Άρθρα