ΑΡΗ, βάλε γκολ!

από Αντώνης Γκάτζιος

Πριν από λίγα χρόνια το γκολ του Πεσκαδίτο Ρουίζ μέσα στην Αυστρία έδινε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Βέβαια είχε προηγηθεί η νίκη στο Βικελίδης με 1-0 και αυτή είναι η δεύτερη παράμετρος πρόκρισης για τον ΑΡΗ.

Να τα πάρω…ανάποδα λοιπόν. Ο ΑΡΗΣ απέναντι σε μία ομάδα που στα χαρτιά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αυτή την εποχή, με 17 αγώνες πρωταθλήματος και 2 στην Ευρώπη, θέλει στην ρεβάνς του Βικελίδης να κρατήσει το 0. Όπως σημειώναμε ότι οι Κύπριοι δύσκολα θα μπορούσαν να βρουν 2 γκολ απέναντι στον ΑΡΗ αν έμεναν πίσω στο σκορ, έτσι και η Μολντε δύσκολα θα δεχθεί 2 τέρματα αν βρει πρώτη γκολ.

Επομένως με αυτή την λογική-που πάντα φυσικά διαφοροποιείται από το απότέλεσμα του πρώτου αγώνα και πολλαπλές συγκυρίες-ο ΑΡΗΣ έχει ως βασικό του στόχο αύριο το βράδυ στο Μόλντε από την μία να κρατήσει φυσικά το μηδέν ή έστω να μην ξεφύγει το σκορ και από την άλλη να βρει ένα γκολ. Εννοείται ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης θα είναι πλέον το φαβορί, αλλά ακόμα και μία ήττα με 1 γκολ διαφορά και…σκορ από την πλευρά του, θα του δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Προτεινόμενα Άρθρα