Βάλ(τ)ε επιτέλους ένα… γκολ

από Αντώνης Γκάτζιος

5 Αυγούστου σήμερα και η απουσία του ΑΡΗ από το μεταγραφικό "παζάρι" γίνεται κάθε μέρα και πιο ηχηρή.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ τους και μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε καλούνται να “σκοράρουν” στο μεταγραφικό μέτωπο. Το ρόστερ αυτήν τη στιγμή απαριθμεί τους Δημήτρη Φλιώνη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Βασίλη Χρηστίδη και Στράτο Βουλγαρόπουλο και όπως γίνεται κατανοητό, χρειάζεται όχι απλή, αλλά μεγάλη ενίσχυση.

Στον ΑΡΗ περιμένουν την απάντηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ στο προσκήνιο είναι και το θέμα της παραμονής του Γκάρι Μαγκί. Αναφορικά με τους Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη (ο Βασίλης Μουράτος υπέγραψε στο Λαύριο) και αν οι “κιτρινόμαυροι” κάνιυν κινήσεις τακτικής, περιμένοντας να πέσουν τα κασέ των παικτών, ρισκάρουν να μείνουν με ελάχιστες επιλογές και από την εγχώρια αγορά.

Όλα αυτά, ενώ εκκρεμές παραμένει ακόμα το θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος περιμένει τον ΑΡΗ, αλλά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν αν έρθει κάποια καλή πρόταση.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε τέλμα και το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που επίσης δεν έχουν κινηθεί μεταγραφικά, δεν είναι καθησυχαστικό. Γιατί αν αρχίσουν να κάνουν κι αυτές προσθήκες (λέγεται ότι στον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες μέρες δίνει λύση ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ ο Πανιώνιος έχει ανακοινώσεις στα σκαριά), η δεξαμενή θα στερέψει ακόμα περισσότερο για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα