Κράνιξ στο AllAboutARIS: "Πολύ καλή ομάδα ο ΑΡΗΣ, θα είναι παιχνίδια με μεγάλη ένταση"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετσι περιμένει ο Βέλγος τερματοφύλακας τις δύο αναμετρήσεις με τον ΑΡΗ.

Η Μόλντε την περασμένη Τετάρτη εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και απλά περίμενε άλλες 24 ώρες για να μάθει τον αντίπαλό της. Δηλαδή τον ΑΡΗ.

Οι Νορβηγοί βέβαια δεν έχουν την πολυτέλεια να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο πρώτο ματς με τους “κιτρινόμαυρους”, αφού πρώτα υπάρχει το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίκινγκ για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά προσπαθούν να συλλέξουν σιγά-σιγά κάποια πρώτα στοιχεία για τον επερχόμενο αντίπαλό τους στο Europa League. 

Ενα από τα βασικά στελέχη της Μόλντε το τελευταίο διάστημα, είναι ο Άλεξ Κράνιξ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας είναι βασικός και αναντικατάστατος από τον περασμένο Μάιο στα πλάνα του Έρλινγκ Μόε, από τη στιγμή που ο Αντρέας Λίντε τραυματίστηκε. 

Ο 23χρονος κίπερ μίλησε στο AllAboutARIS για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον ΑΡΗ, στον οποίο αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια.

“Δεν έχουμε προλάβει να μάθουμε πολλά μέχρι στιγμής, διότι μόλις προχθές μάθαμε ότι θα παίξουμε μαζί του.  Ξέρω όμως ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με κάποιους καλούς Ισπανούς παίκτες και φοβερό κόσμο”, ήταν τα πρώτα του λόγια, για να αναφερθεί εκτενέστερα στο κομμάτι του κόσμου. 

“Είδα κάποιες εικόνες από την έδρα του ΑΡΗ και είναι όντως πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Γενικά οι οπαδοί στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με πάθος και υποστηρίζουν θερμά τις ομάδες τους”.

Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κράνιξ τόνισε ότι περιμένει δύο ματς με μεγάλη ένταση και απέφυγε να δώσει τον τίτλο του φαβορί σε μία από τις δύο ομάδες. 

“Θα είναι δύο ματς με μεγάλη ένταση. Κρίνεται μία πρόκριση και μάλιστα σημαντική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε αρκετά βέβαια, διότι επαναλαμβάνω πως ο ΑΡΗΣ φαίνεται να είναι μία καλή ομάδα”.

Με δεδομένο ότι η Μόλντε ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της τον περασμένο Μάρτιο, πλέον βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς. Κάτι που όμως δεν αποτελεί απαραίτητα και πλεονέκτημα σύμφωνα με τον Βέλγο τερματοφύλακα. 

“Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Δουλεύουμε βέβαια εδώ και αρκετό καιρό και η Ευρώπη είναι ένας στόχος στον οποίο θέλουμε να πετύχουμε. Αλλά και ο ΑΡΗΣ σύντομα ξεκινάει με τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Αρα πιστεύω ότι θα δούμε μία καλή σειρά αγώνων. “

Προτεινόμενα Άρθρα