Το πήρε απόφαση και πάει για Μαγκί, Μιλόσεβιτς

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι προσδοκίες για άρση των ban της ΦΙΜΠΑ μένουν… προσδοκίες και μπροστά στη μεταγραφική ανυπαρξία, ο ΑΡΗΣ κινείται πλέον για τη συμφωνία με παίκτες που μπορεί να αποκτήσει υπό το καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών.

Το AllAboutARIS έχει εξηγήσει πολλάκις τους λόγους για τους οποίους ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να άρει τα ban. Όμως για να αποκτήσει προπονητή, η ΚΑΕ έπρεπε τουλάχιστον να δείχνει ότι το παλεύει και έτσι έγιναν κάποιες συζητήσεις τον τελευταίο καιρό. Χειροπιαστά αποτελέσματα δεν υπήρξαν, φτάσαμε στις 4 Αυγούστου, οπότε οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν με δεδομένες τις τιμωρίες από τη ΦΙΜΠΑ.

Έτσι, προκειμένου ο σχεδιασμός να μη μείνει ακόμα πιο στάσιμος, ο ΑΡΗΣ κινείται για την παραμονή του ΓΚάρι Μαγκί και την απόκτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Είναι δύο παίκτες που λογίζονται ως βασικοί στη φροντ λάιν της ομάδας, με δεδομένο ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες.

Με τον Μαγκί έχει γίνει συζήτηση για την αποπληρωμή της φετινής οφειλής και για συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές απ’ ό,τι προβλέπει αυτό της σεζόν 2019-20 και μένει να φανεί αν ο Αμερικανός σέντερ θα δεχτεί την πρόταση του ΑΡΗ. Με τον Μιλόσεβιτς παρατηρήθηκε αρχικά οικονομική διαφορά, την οποία ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να γεφυρώσει

Ο ΑΡΗΣ περιμένει την αίσια έκβαση των δύο υποθέσεων ώστε να ξεκινήσει να «κινείται» μεταγραφικά, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει το όνομα του Ραμόν Χάρις αλλά και αυτά Ελλήνων παικτών όπως ο Βασίλης Μουράτος και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα