Συζητά με Χισάι η Ρόμα

από AllAboutARIS

Στην απόκτηση του Ελσείντ Χισάι από τη Νάπολι έχει στρέψει την προσοχή της η Ρόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, οι “τζιαλορόσι” έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με την πλευρά του Αλβανού δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος μπορεί να αφήσει τον ιταλικό Νότο για ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους “παρτενοπέι” βλέπει τον ανταγωνισμό να αυξάνεται, καθώς η Νάπολι απέκτησε και τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο από την Έμπολι, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον υπολογίζει για βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Έτσι, η μεταγραφή του στην “αιώνια πόλη” φαντάζει εφικτή, με τη διοίκηση των Ρωμαίων, όμως, να περιμένει πρώτα ενδεχόμενη πώληση του Ρικ Κάρσντορπ γα να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τους δευτεραθλητές Ιταλίας.

Ο Κάρσντορπ με τη σειρά του φέρεται να εξετάζει το σενάριο να επιστρέψει στη Φέγενορντ, από την οποία μεταγράφηκε το 2017 έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, οι Ολλανδοί επιδιώκουν το δανεισμό του κι όχι κανονική μεταγραφή, η οποία θα αποφέρει τα απαραίτητα χρήματα στη Ρόμα για να “χτυπήσει” τον Χισάι από τη Νάπολι.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα