"Αντίο" στην Ασία με νίκη η Μάντσεστερ Σίτι (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τη φετινή της περιοδεία στην Ασία, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Γιοκοχάμα Μαρίνος με όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Γκολ και ασίστ ο Ντε Μπρόινε, εξαιρετικός ο Σανέ τον οποίο έβαλε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην 11άδα, στέλνοντας ίσως μήνυμα για το μέλλον του…

Οι «πολίτες» κοντραρίστηκαν με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος στο τελευταίο τους παιχνίδι επί ασιατικού εδάφους πριν την επιστροφή στη βάση τους.

Στο 18ο λεπτό, ο Ντε Μπρόινε μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έφερε τη μπάλα στο δυνατό του αριστερό και σούταρε με δύναμη για το 1-0, κάνοντας και τον Πεπ να το πανηγυρίσει.

Στο 24′ ο Εντό Κεϊτά σε φάση διαρκείας στα καρέ των «πολιτών» και όντας ο … τρίτος αποδέκτης της μπάλας έπειτα από συνεχόμενα «ριμπάουντ» για τους Ιάπωνες, ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ κατάφερε να περάσει μια εκπληκτική κάθετη μπαλιά προς τον Ραχίμ Στέρλινγκ που έφτασε μέχρι την περιοχή και έγραψε το 2-1 στο 40ο λεπτό.

Το τελικό σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Λούκας Ενμέσα, που πήρε μπαλιά από δεξιά και απλά έπρεπε να τη σπρώξει προς τα δίχτυα.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα