Το "χρυσό" συμβόλαιο του Ουίλιαμσον

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί αίσθηση, αφού συμφώνησε με την Jordan Brand, που κέρδισε εταιρείες όπως η Nike και η Puma για την υπογραφή του.

Η εταιρεία του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν κατάφερε να φέρει στις τάξεις τον νέο μεγάλο “αστέρα” του ΝΒΑ, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ουκ ολίγων ειδικών, θεωρείται πως θα είναι ο επόμενος “μύθος” του αθλήματος, κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά “βήματα” με μεγάλη προοπτική στους Νιου Όρλινς Πέλικανς. Ο δε “Air” δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτή τη σπουδαία συμφωνία.

Ποιο είναι το ποσό, όμως, που περιλαμβάνει αυτό το deal; Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των “New York Times” και του “Forbes”, Άνταμ Ζαγκόρια, ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα πάρει 75 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο 7 ετών. Μέσω αυτής της συμφωνίας, βέβαια, ο νεαρός σούπερ σταρ θα προωθεί την εταιρεία, που θα αναλάβει να σχεδιάζει τα παπούτσια του. Ο ίδιος, βέβαια, γίνεται ήδη “Μίδας”… πριν καν παίξει το πρώτο του παιχνίδι στο “μαγικό κόσμο” με τους “Πελεκάνους”, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά, ότι πρόκειται για μια περίπτωση που θα αφήσει εποχή.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα