Κορνασίνι στο AllAboutARIS: "Επαιξε ρόλο το μέγεθος του ΑΡΗ και το πάθος του κόσμου"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόφαση του ποδοσφαιριστή και τα πρόσωπα-κλειδιά στη μεταγραφή του

Ο Λούκας Σάσα έχει συμπληρώσει ήδη μία εβδομάδα ως ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ. Ενας παίκτης από τον οποίο άπαντς περιμένουν πολλά, ερχόμενος για να καλύψει το κενό που άφησε ο Μανώλης Σιώπης. 

Ο Βραζιλιάνος χαφ πείστηκε από ένα σύνολο δεδομένων για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, τα οποία καταγράφει στο AllAboutARIS ο Λεονάρντο Κορνασίνι. 

Ο ατζέντης του Σάσα αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον ΑΡΗ και τους λόγους που οδήγησαν τον παίκτη του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, σκιαγραφώντας παράλληλα το αγωνιστικό του προφίλ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του 29χρονου μέσου.

-Πως φτάσατε στην τελική απόφαση να δώσετε τα χέρια με τον ΑΡΗ;

“Στον Σάσα άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Το πάθος του κόσμου. Μιλούσαμε με αρκετά κλαμπ αυτό το καλοκαίρι. Το μέγεθος του ΑΡΗ έπαιξε μεγάλο ρόλο, όπως και η πόλη για την οποία είχαμε πολύ καλές πληροφορίε. Δύο πρόσωπα που ήταν σημαντικά για αυτή τη συμφωνία. Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. Διαμαντόπουλος) ο οποίος στήριξε πολύ αυτή τη μεταγραφή αλλά και ο Ούγκο Σόουζα ο οποίος μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τον ΑΡΗ”.

-Τι ακριβώς να περιμένουμε από τον Σάσα;

“Δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος ασχέτως θέσης, δίνει πάντα το 100%. Επαγγελματίας. καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής. Εχει τεχνική αλλά παράλληλα είναι και μαχητής. Πιστεύω ΑΡΗΣ και Σάσα θα δημιουργήσουν έναν καλό συνδυασμό”.

– Οι πρώτες του εντυπώσεις, όπως και οι δικές σας, από τον ΑΡΗ;

“Ξέρω πολύ καλά την πόλη. Γνωρίζω τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Διαμαντόπουλο). Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στον ΑΡΗ δουλεύουν πολύ σκληρά και προς τη σωστή κατεύθυνση για να βελτιώσουν την ομάδα. Ο κόσμος είναι απίστευτος. Είναι φανατικοί με το ποδόσφαιρο καιτο διαπιστώνεις όταν ο ΑΡΗΣ παίζει στην έδρα του. Και αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι ο πρόεδρος έχει κάνει πολύ καλές επιλογές όσον αφορά τα άτομα που εργάζονται στην ομάδα.

– Ποιο σύστημα του ταιριάζει καλύτερα; Διότι ο ΑΡΗΣ παίζει κυρίως 4-2-3-1 αλλά φέτος γίνεται μία προσπάθεια να μπει στο… κάδρο και το 4-3-3.

“Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εχει παίξει και με τα δύο αυτά συστήματα, ‘όπως επίσης γνωρίζει και το 4-4-2. Επίσης μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ ενώ έχει αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ στο Europa League. “

Προτεινόμενα Άρθρα