"Κεραυνοί" Ζεϊμπέκη σε Γουλιέλμο

από Γιώργος Γκάτος

Τόνισε πως ο ΑΡΗΣ θα υπάρχει και μετά τον κ. Γουλιέλμο, όπως υπήρχε και νωρίτερα απ’ αυτόν

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης τόνισε πως ο εφησυχασμός που υπάρχει στον ΑΡΗ δεν είναι θετικό γεγονός, ενώ ζητάει απαντήσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Νίκος Ζεϊμπέκης:

“Ο κ. Γουλιέλμος αναφέρθηκε σε αρνητικό ρεκόρ εσόδων, αγώνων, το χρέος. Υπήρχαν και το ξέρατε, αυτοί που φταίνε δεν είναι εδώ. Την ομάδα την παραλάβατε την ομάδα απ’ αυτούς που αν δεν ήταν δε θα υπήρχε ΑΡΗΣ. Ήταν εδώ και θα είναι και άμα φύγετε εσείς. Δε θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα, θέλουμε απαντήσεις σε θέματα που καίνε. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο αυτοί που αγαπάμε και ανησυχούμε για τον ΑΡΗ, όταν μαζευόμαστε για έναν καφέ για να δούμε τι συμβαίνει, να γινόμαστε πραξικοποιηματίες και αντάρτες, διοίκηση του βουνού. Δε θέλω να θίγετε κανέναν που αγαπάει τον ΑΡΗ, είτε μπορεί να δώσει ένα, είτε 500 ευρώ. Σας αφήσαμε ένα χρόνο, ακούσαμε ό,τι είπατε στη συνέντευξη Τύπου και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την ομάδα να σωθεί τελευταία αγωνιστική. Παρόλα αυτά, αντί να ανησυχήσουμε υπήρχε εφησυχασμός. Αν δε γινόταν η συνέλευση, μπορεί να μη γινόταν τίποτα. Δε θα αναφερθώ στον Σούλη Μαρκόπουλο και τη διοίκηση. Όλοι αποχωρούν, ρυθμίσεις, ενοίκια, εξώδικα και εσείς λέτε ότι όλα είναι καλά. Ακούστηκε κάτι για ΑΦΜ. Ξεχάστε το.

Ο ΑΡΗΣ είναι ο λαός του και πρέπει να λογοδοτείτε. Δεν είμναστε αντάρτες, ούτε πραξικοποιματίες. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ. Αν δε σας κάνουμε πάρτε άλλους, αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να σώσετε την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα