Γουλιέλμος: "Συζητούσαμε από το καλοκαίρι του ’18 για το Παλέ, υπήρχε διαφωνία με τον ΑΣ"

από Γιώργος Γκάτος

Η πλευρά της ΚΑΕ και η πλευρά του ΑΣ διαφώνησαν στις συνθήκες με τις οποίες το Παλέ θα παραχωρούταν στον ΑΡΗ

Η πλευρά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ξεκίνησαν τις επαφές για την παραχώρηση του Παλέ από το καλοκαίρι του 2018, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά σε παραχώρηση του γηπέδου για τα επόμενα 40+40 έτη, με τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου (400 χιλιάδες ευρώ) να βαραίνουν την ομάδα. Όμως, υπήρξαν αρκετά περιστατικά στη συνέχεια και το θέμα δεν προχώρησε.

Συγκεκριμένα:

“Ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2018 να συζητώ με τον κ. Βασιλειάδη για την παραχώρηση του Παλέ. Πρέπει αυτή η παραχώρηση να γίνει σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, δηλαδή τον Α.Σ. Ξεκινήσαμε μία διαδικασία και κάναμε πολλές συναντήσεις. Καταλήξαμε σε μία συμφωνία ότι θα μας παραχωρήσει ες αεί, δηλαδή για 40+40 χρόνια και ούτω καθεξής, το σύνολο του Παλέ και το κυλικείο. Θα αναλαμβάναμε τα λειτουργικά έξοδα, περίπου 400.000 ευρώ ετησίως. Θα είχαμε το δικό μας γήπεδο, θα διοργανώναμε εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναυλίες, θα είχαμε έσοδα. Κάποια στιγμή ο Βασιλειάδης κάλεσε τον Α.Σ. και τα ΕΑΚ στο γραφείο του, ενώ είχαμε πει να μην πει τίποτα σε κανέναν. Μας κάλεσε ο υπουργός μαζί με τον Α.Σ. Είχαμε μεγάλη αντίδραση από τα ΕΑΚ. Ο Α.Σ. είπε ότι θέλουμε κι εμείς να παίρνουμε ένα ποσό από την ΚΑΕ. Μαλώσαμε, μας είδε στραβά ο Βασιλειάδης και μετά δεν έγινε τίποτα. Ο κ. Βασιλειάδης μου είπε ότι μέχρι τις 6 Ιουλίου υπογράφω. Τελικά με πήραν από το υπουργείο και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει”.

Προτεινόμενα Άρθρα