Τα δεδομένα στην επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι τραυματισμοί εξελίσσονται σε έναν σταθερό "πονοκέφαλο" έως τώρα για τον Σάββα Παντελίδη, την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα όσον αφορά τον Χάμζα Γιουνές, αφού η διάταση που υπέστη σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τους Κύπριους και περιορίζει επιθετικά τις επιλογές του 54χρονου τεχνικού.

Υπάρχει φυσικά ο Μπράουν Ιντέγε, τον οποίο δεν αποκλείεται ο Παντελίδης να χρησιμοποιήσει ως βασικό. Κάτι που έδειξε να σκέφτεται κόντρα στην Αϊντχόφεν και μένει να επιβεβαιωθεί στην πρόβα τζενεράλε με τον Ατρόμητο. Στην περίπτωση αυτή όμω στερείται της πρώτης εναλλακτικής του και έτσι τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος είναι η αμέσως επόμενη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, παράλληλα όμως υπολογίζεται και για τα άκρα αφού δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο Ντάνιελ Λάρσον θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής του ΑΡΗ έχει τον απαραίτητο χρόνο για να πάρει τις αποφάσεις του μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην τελική της ευθεία.

Προτεινόμενα Άρθρα