"Καρφιά" Ιμπραΐμοβιτς για τη διοίκηση του Άγιαξ

από Αντώνης Γκάτζιος

Μία θέση στη διοίκηση του Άγιαξ ορέγεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο τέλος του 2019.

Συγκεκριμένα. ο σπουδαίος Σουηδός φορ, μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην «De Telegraaf», παραδέχτηκε ότι θα ήταν καλοδεχούμενη μία πρόταση να αναλάβει ρόλο στον πρωταθλητή Ολλανδίας, ακόμη κι αν αυτός δεν ήταν του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως θα τα πήγαινε καλύτερα από τους ανθρώπους που κατέχουν τα συγκεκριμένα πόστα στον «Αίαντα» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

«Συνήθως δεν επιστρέφω σε συλλόγους όπου έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, αλλά ίσως μπορέσω να γυρίσω στον Άγιαξ ως μάνατζερ, όταν δώσω τέλος στην καριέρα μου. Θεωρώ ότι θα έκανα καλύτερη δουλειά από οποιονδήποτε βρίσκεται εκεί τη δεδομένη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο, πάντα αποκαλυπτικός, 37χρονος επιθετικός.

Θυμίζουμε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκε την τριετία 2001-2004 στον Άγιαξ, μετρώντας 74 συμμετοχές και 35 γκολ, πριν αναχωρήσει έναντι 16 εκατ. ευρώ με προορισμό τη Γιουβέντους.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα