Αντίστροφη μέτρηση για τη γενική συνέλευση

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ με θέμα την ΚΑΕ.

Η αγωνία στις τάξεις των φίλων του ΑΡΗ για το μέλλον της «ναυαρχίδας» του συλλόγου είναι έκδηλη και μεταφέρθηκε στον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα διεξάγει Γ.Σ. με αποκλειστικό θέμα τις (μη) εξελίξεις στην ΚΑΕ, την Τρίτη 16/7 (20:00) στο «Nick Galis Hall». Ουσιαστικά πρόκειται για κάλεσμα στους φιλάθλους, αφού η συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για μέλη του Α.Σ.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε ζητήσει μετάθεση της αρχικά ορισθείσας για τη Δευτέρα 8/7 συνέλευση και το πέτυχε. Ήθελε να μην πάει “γυμνός” στη Γ.Σ. και να παρουσιάσει κάποια πράγματα. Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σούλη Μαρκόπουλο, όμως άλλες εξελίξεις δεν έλαβαν χώρα, την ώρα που ο Ιούλιος έφτασε στα μέσα του.

Μέχρι την Τρίτη είναι πολύ πιθανό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να ανακοινώσει το νέο δ.σ. της εταιρίας, όμως την ίδια ώρα το θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού, αλλά κυρίως των οφειλών, παραμένει στάσιμο. Ο κίνδυνος αποχωρήσεων (την πόρτα άνοιξαν ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης) παραμένει, με πιο άμεσο αυτόν που αφορά στον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος την Τρίτη έχει τη δυνατότητα να στείλει στην ΚΑΕ το έγγραφο για την ελευθερία του.

Όλα αυτά εντείνουν την αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι στην ΚΑΕ και την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος θα κληθεί να παρουσιάσει, πέρα από τα πεπραγμένα του, το πλάνο που έχει για να σταματήσει η πορεία της ομάδας προς τα βράχια. Το τελευταίο, βέβαια, που χρειάζεται είναι ένα νέο αίτημα για αναβολή, αφού ο χρόνος πιέζει αφόρητα πλέον. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη…

Προτεινόμενα Άρθρα