Η αγωνία για τον Γιουνές και η πιθανή αλλαγή πλάνων

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα προβλήματα έχουν γίνει μόνιμος σύντροφος του ΑΡΗ, αφού μετά τους Ντάνιελ Λάρσον και Χουλιάν Κουέστα, προέκυψε πρόβλημα και με τον Χαμζά Γιούνές.

Ο Τυνήσιος φορ, μετά την είσοδό του ως αλλαγή του Μπράουν Ιντέγε στον αγώνα με την Αϊντχόφεν, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε. Με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, όμως τι ακριβώς συμβαίνει, θα φανεί από την τομογραφία.

Μία πιθανή απουσία του Γιουνές σαφώς και αποτελεί πρόβλημα για τον Σάββα Παντελίδη και τα πλάνα του για τον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού. Ο Μπράουν Ιντέγε δεν μπορεί ακόμα να βγάλει 90λεπτο και αν ο Τυνήσιος δεν μπορέσει να αγωνιστεί, το κενό στα τελευταία 20-30 λεπτά θα κληθεί να καλύψει ο Νίκολα Ντιγκινί. Ο τελευταίος, όμως, προορίζεται για τα άκρα, στην περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ντάνιελ Λάρσον, οπότε είναι πρόδηλο ότι ο Παντελίδης θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει ριζικά τα πλάνα του στο επιθετικό κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα