Οι απαιτήσεις της Αϊντχόφεν και η προετοιμασία του σημερινού φιλικού

από Γιώργος Γκάτος

Το κούρεμα του χόρτου, οι VIP χώροι, οι τέσσερις χιλιάδες αναμενόμενοι οπαδοί και τα… παγάκια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ed.nl, ο Ερνστ-Γιαν Φαν Λανχ μίλησε για τις απαιτήσεις της Ολλανδικής ομάδας και την προετοιμασία που έχει γίνει ώστε να είναι όλα όπως πρέπει σήμερα το βράδυ. 

Αποκαλύπτει ότι το πρώτο τηλεφώνημα για την διαθεσιμότητα του γηπέδου, έγινε πριν οκτώ εβδομάδες. Στην συνέχεια, τονίζει πως από την πλευρά της PSV βλέπουν το παιχνίδι συγκεντρωμένα, καθώς θα ταξιδέψουν στη περιοχή με 25 παίκτες αποστολή, ενώ στο γήπεδο αναμένονται από τρεις ως τέσσερις χιλιάδες οπαδοί. 

Οι απαιτήσεις των Ολλανδών

Οι άνθρωποι του γηπέδου έχουν προνοήσει για την ύπαρξη χώρου των VIP καλεσμένων. Μάλιστα, αναφέρει ότι στο γήπεδο θα παρευρεθούν “αμέτρητοι” σκάουτερς. Σε ότι έχει να κάνει με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, αναφέρει ότι η “Eindhovens Dagblad” και η ίδια η PSV θα βιντεοσκοπούν τον αγώνα και μένει να μάθουμε αν αυτά θα μεταδοθούν διαδικτυακά. 

Οι απαιτήσεις της PSV δεν σταματούν εδώ. Οι Ολλανδοί ζήτησαν συγκεκριμένο ύψος γρασιδιού στον αγωνιστικό χώρο και… παγάκια για ροφήματα. Επίσης, οι δύο ομάδες ζήτησαν τουλάχιστον δύο αποδυτήρια για προσωπική τους χρήση.

Εθελοντές, προσωπικό και μαθητές

Στον σημερινό αγώνα θα βρεθούν 80 εθελοντές, δύο γιατροί, αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ η PSV θα φέρει 15 δικούς της σεκιούριτι για περισσότερη φύλαξη.

Κλείνοντας, αναφέρει ότι 25 παιδιά από το τοπικό σχολείο θα βρεθούν δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα