Τα δεδομένα με Μποχωρίδη και το "θέλω" του Μαρκόπουλου

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει ρίξει το βάρος στην παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη και θέλει να «τρέξει» γρήγορα τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Στην προχθεσινή συνάντηση, ο Δημήτρης Γουλιέλμος μετέφερε στον αρχηγό της ομάδας την επιθυμία του να τον κρατήσει στην ομάδα. Έγινε συζήτηση για τα οφειλόμενα, τόσο από τη φετινή, όσο και από την περσινή σεζόν, τα οποία παραμένουν “πληγή” και στην υπόθεση του διεθνούς γκαρντ, όπως και για το θέμα της ομαλότητας στις πληρωμές την επόμενη περίοδο. Το συμβόλαιο του Μποχωρίδη είναι υψηλό για τα λιτά δεδομένα του ΑΡΗ και μένει να φανεί (αν η υπόθεση φτάσει εκεί) αν η ΚΑΕ μπορεί να το καλύψει.

Ο Μποχωρίδης είναι «παιδί» του ΑΡΗ και θέλει να παραμείνει στην ομάδα (άλλωστε αυτό δείχνει ότι δεν έχει συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα ως τώρα) με τις κατάλληλες, όμως, συνθήκες. Την ίδια ώρα, δέχεται πιέσεις από ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών, που του προσφέρουν εγγυημένα και περισσότερα χρήματα και ευρωπαϊκή προοπτική (στο Basketball Champions League η μεν, στο EuroCup ο δε).

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η παραμονή του Μποχωρίδη στον ΑΡΗ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, από την πλευρά του, μίλησε επίσης με τον 25χρονο γκαρντ και θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, για να δει πώς θα κινηθεί στο «παζάρι». Ενδεχόμενη απώλεια του Μποχωρίδη, όπως και του Δημήτρη Φλιώνη, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί και θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια για ενίσχυση από την ελληνική αγορά.

Προτεινόμενα Άρθρα