"Κρας τεστ" με Αϊντχόφεν

από Αντώνης Γκάτζιος

Το πιο δυνατό τεστ του δίνει ο ΑΡΗΣ απόψε (20:00 ώρα Ελλάδας) στην Ολλανδία, απέναντι στην Αϊντχόφεν, στο «Tavenu Sparta – Oosterhout Sport Complex».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα κάνει ένα γερό «κρας τεστ» απέναντι στους δευτεραθλητές Ολλανδίας, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, με την ΑΕΛ Λεμεσού για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένας αγώνας απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα, θα χρησιμεύσει σε πολλά πράγματα στον ΑΡΗ. Ο Παντελίδης θα προσπαθήσει να βγάλει στο χόρτο κάποια, ή αρκετά, από τα πλάνα του εν όψει ΑΕΛ. Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες, όταν η ομάδα ακόμα μοντάρεται και παίζει με σημαντικές απουσίες, όμως το ζητούμενο είναι ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να βγάλει στο τερέν όσα δουλεύει το τεχνικό τιμ με τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα.

Μια ανάσα από τον τίτλο

Η αντίπαλος του ΑΡΗ είναι σαφώς η πιο δύσκολη στα μέχρι τώρα φιλικά. Η Αϊντχόφεν τερμάτισε δεύτερη στην περσινή Eredivisie, με 83 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον εκπληκτικό φέτος Άγιαξ, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως «παράσημο», η Αϊντχόφεν θα παίξει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας τη Βασιλεία, στις 23/7 στην Ολλανδία και στις 20/7 στην Ελβετία.

Προτεινόμενα Άρθρα