Σάσα: "Είμαι μαχητής και θα δώσω τα πάντα για τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο Λούκας Σάσα έφτασε στην Ολλανδία και έκανε πριν από λίγο την πρώτη του συνέντευξη μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι θα δώσει τα πάντα για την ομάδα ενώ μίλησε και για τα μηνύματα που λαμβάνει από τους φίλους του ΑΡΗ. Επιπλέον αναφέρθηκε στη θέση που αγωνίζεται και ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το στυλ παιχνιδιού του, για τη θέση που παίζει: “Είμαι ένας μαχητής, παλεύω μέσα στο γήπεδο, τρέχω, κοπιάζω. Είμαι 6αρι, παίζω όμως και ως 8αρι. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κερδίζουμε πάντα αλλά μπορώ να πω με συγουριά ότι θα δίνω το 100% για την ομάδα.

Για την ετοιμότητά του: “Πιστεύω ότι με μερικές προπονήσεις θα είμαι έτοιμος, ταξίδεψα πριν από δύο μέρες από την Βραζιλία, οπότε θα χρειαστώ λίγες μέρες να εγκληματιστώ με την ομάδα. Θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο”

Για την παρουσία του στα ευρωπαικά πρωταθλήματα και πόσο τον βοηθάει αυτό: “Γνωρίζω καλά τα ευρωπαικά πρωταθλήματα καθώς παίζω σε αυτά τα τελευταία 8 χρόνια. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα και θα δώσω ότι είναι στις δυνάμεις μου για την ομάδα”

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τι γνωρίζει για τον ΑΡΗ: “Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστό στην Ευρώπη το γνωρίζω, για τον ΑΡΗ έχω ψάξει κάποια πράγματα, γνωρίζω την ιστορία του, θα μάθω και άλλα στην συνέχεια”

Για τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από τους φίλους του ΑΡΗ: “Ακόμα και πριν υπογράψω δεχόμουν μηνύματα από φίλους του ΑΡΗ, νίωθω πολύ χαρούμενος γι αυτό και όπως ανέβασα και στα social media νιώθω ήδη κίτρινος”

Προτεινόμενα Άρθρα