Για τα… χρωστούμενα με Αργεντινή η Εθνική U19

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Εθνική U19 έδειξε χαρακτήρα και αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό από τη Γαλλία και τις απουσίες, επικράτησε χθες 102-97 της Σενεγάλης μετά από δύο παρατάσεις στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16.

Πλέον απόψε, 20:30 (ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6), αντιμετωπίζει την Αργεντινή με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει στη διεκδίκηση της ένατης θέσης την Κυριακή.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του, καθώς έπαιξαν σε ματς 50λεπτης διάρκειας και θα αγωνιστούν ξανά σε λίγες ώρες. Μάλιστα τέσσερις παίκτες, οι Ρογκαβόπουλος (43:34), Σωτηρίου (41:15), Σανδραμάνης (40:58) και Αρσενόπουλος (40:26) έκαναν… υπερωρίες στο παρκέ.

Το παρήγορο είναι πως επιστρέφει ο Ζώης Καράμπελας, που εξέτισε την τιμωρία μιας αγωνιστικής για την αποβολή του κόντρα στη Γαλλία, αλλά θα λείψει και πάλι ο Περικλής Μπαζίνας λόγω θλάσης.

Με την Αργεντινή η Εθνική U19 έχει… χρωστούμενα από τη φάση των ομίλων, όταν είχε ηττηθεί στο φινάλε και είχε τερματίσει τρίτη, αν και είχε προηγηθεί με +16.

Στο μενού του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεσπόζουν απόψε οι δύο ημιτελικοί. Μάλι-Γαλλία αναμετρώνται στις 18:00 και στις 20:30 οι ΗΠΑ κοντράρονται με τη Λιθουανία, στα “Δύο Αοράκια”.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα