Είπε το "ναι" ο Σάσα Λούκας!

από Γιώργος Γκάτος

Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, συμφωνία για δύο χρόνια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε χθες (4/7) την πρότασή της στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο και περίμενε την απάντησή του. Αυτή ήταν θετική και ο 29χρονος χαφ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΑΡΗ.

Ο 29χρονος βραζιλιάνος αναμένεται από την Βραζιλία την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, για τις καθιερωμένες εξετάσεις και τις υπογραφές, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΡΗ. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να βρισκεται το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ολλανδία και ενδεχομένως να πάρει και χρόν ο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Αιντχόφεν, διαφορετικά θα παίξει για πρώτη φορά στις 18 του μήνα με τον Ατρόμητο.

Ο Λούκας Σάσα, που συμφώνησε προφορικά για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Μανώλης Σιώπης στη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

O Σάσα δεν θα δυσκολευτεί στην προσαρμογή καθώς τα 3.5 τελευταία χρόνια μέτρησε 127 συμμετοχές μες την φανέλα της Λουντογκόρετς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας 5 φορές!

Προτεινόμενα Άρθρα