Μία "αλλαγή" που δείχνει πολλά…

από Αντώνης Γκάτζιος

Το πόσο κρίσιμες είναι οι μέρες που περνά ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, φαίνεται από την αλλαγή της απόφασης του Α.Σ. για τη γενική συνέλευση της Δευτέρας (8/7).

Αρχικά, ο Ερασιτέχνης είχε ανακοινώσει ότι δικαίωμα παρουσίας στη συνέλευση θα έχουν μόνο τα μέλη του Α.Σ. και μάλιστα μόνο αυτά που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Χθες, εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους φίλους του ΑΡΗ να δώσουν το «παρών» στο «Nick Galis Hall». Είτε είναι μέλη του Ερασιτέχνη, είτε όχι.

Αυτή η «μεταστροφή» δείχνει πολλά. Η αγωνία για το μέλλον της ΚΑΕ είναι μεγάλη και ο Α.Σ., ως θεματοφύλακας του συλλόγου, την αντιλήφθηκε, «ανοίγοντας» τη συνέλευση για όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι καλούνται να δώσουν μαζικό «παρών». Μέχρι τώρα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος κράτησε κλειστά όλα τα χαρτιά του. Από τη στιγμή που θα είναι παρών στη συνέλευση και θα αναλύσει όλα τα δεδομένα, ο κόσμος πρέπει να μάθει και να αντιληφθεί τι γίνεται. Άλλη τέτοια ευκαιρία, δεν είχε ως τώρα.

Στη συνέλευση της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται να μιλήσει αναλυτικά για τη μέχρι τώρα δράση του, τα χρήματα που έβαλε στην ομάδα και πώς αυτά διατέθηκαν, αλλά και για το πλάνο του για την «επόμενη μέρα». Ο ΑΡΗΣ ακροβατεί σε «τεντωμένο σχοινί» και άπαντες περιμένουν να μάθουν πώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος σκοπεύει να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ομάδας. Αν ο ίδιος πει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το φορτίο, θα κινητοποιηθούν οι «εσωτερικές δυνάμεις» του ΑΡΗ για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μένει να φανεί, από την άλλη, αν μέχρι τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος θα προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, που θα δείξουν ότι υπάρχει ένα πλάνο για την «επόμενη μέρα». Θέματα προπονητή, δ.σ., οφειλών, σχηματισμού ρόστερ… Τις τελευταίες μέρες οι επαφές σε όλα τα επίπεδα έχουν ενταθεί και αναμένονται αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα