Παντελίδης: "Ισως είναι ένα αρκετά δυνατό… χαστούκι"

από Γιώργος Γκάτος

Στην κακή νοοτροπία της ομάδας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση ο Σάββας Παντελίδης, μετά τη βαριά ήττα από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσέγγισαν οι παίκτες το παιχνίδι, αναφέροντας επίσης και τις ελλείψεις που υπάρχουν στις εναλλακτικές επιλογές του. 

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα: “Ηταν μία εικόνα που στο πρώτο φιλικό περιμένεις να δεις. Οτι η ομάδα σου θα είναι κουρασμένη και θα έχει ανομοιογένεια. Υπάρχουν και πράγματα όμως που δεν περιμένεις να δεις. Οπως την νοοτροπία μας σε κάποιες στιγμές. Παρά την κούραση, δεν περιμένεις να δεις αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις άμεσα. Η ομάδα δείχνει ότι στις εναλλακτικές της είναι πίσω. Θα κρατήσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και ένα 20λεπτο στο δεύτερο και θα προχωρήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα

Κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με τη λογική ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουν όπως πέρυσι. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι. Δεν έχει σημασία αν θα χάσεις αλλά τι προσπάθεια θα κάνεις. Ισως είναι ένα αρκετά δυνατό… χαστούκι. Και καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς”.

Για τον παίκτη που ψάχνει ο ΑΡΗΣ στα χαφ: “Εχει μεγάλη σημασία να βρούμε τον κατάλληλο. Δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε λάθος. Επειδή ο Μανώλης έφυγε ξαφνικά και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, πιεστήκαμε”.

Για το αν θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα να ξεκουραστεί πριν το ματς: “Θα ήταν λάθος αν αφήναμε την ομάδα ξεκούραστη. Δεν στεναχωριέται κανένας περισσότερο από εμένα. Αλλά ο στόχος μας είναι πολύ μεγαλύτερος”.

Σε συνέχεια για την νοοτροπία, υπογράμμισε: “Υπάρχουν φάσεις που κάποια παιδιά δεν είχαν πείσμα. Με ενοχλεί. Εδώ που βρίσκονται, δν μπορούν να είναι έτσι. Είχα μία συζήτηση και τους το εξήγησα. Δεν έχει σημασία αν είσαι κουρασμένος. Πρέπει να δίνεις αυτά που έχεις”.

Για τον Ιντέγε: “Φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά είναι ανέτοιμα. Ο Ιντέγε έχει έναν χρόνο να παίξει. Περιμένουμε από φιλικό σε φιλικό να είναι καλύτερος”.

Για τη σύγκριση με την Φορτούνα: “Εχουν μία εβδομάδα περισσότερη από εμάς. Εμείς σε μία εβδομάδα θα είμαστε διαφορετικοί. Αν αφήσεις την ομάδα να ξεκουραστεί, δεν είναι σωστό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα