Καχίλα ο Ατρόμητος, Σουάρεζ ο Αστέρας

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Σούπερ Λίγκας συνεχίζονται και Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσαν δύο προσθήκες.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταλ Καχίλα, ενώ η ομάδα της Τρίπολης έκανε δικό της τον Ντάνιελ Σουάρεζ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ταλ Καχίλα(Tal Kahila)!

Ο Ταλ θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ο δυναμισμός και η ταχύτητα. Ο 27χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Καχίλα αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει μόνο σε ομάδες της χώρας του(Ισραήλ) και συγκεκριμένα στις: Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Ο Ισραηλινός αμυντικός έχει σημειώσει και 21 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ταλ Καχίλα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τη χώρα μου και ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Η οργάνωση και η άνθρωποι της ομάδας με γοήτευσαν από την πρώτη στιγμή και νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι και εγώ μέλος μιας από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους του Ατρομήτου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις δίνοντας το 100% για τον κόσμο της ομάδας μας ώστε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Europa League».

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Suarez Garcia-Osorio.

Ο Daniel Suarez γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1990 στην πόλη Aranjuez της Ισπανίας και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2021.

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επέλεξε τον αριθμό 15 για την κιτρινομπλέ φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2011–2014 Real Madrid C 68 (7)

2014–2015 Real Madrid Castilla 11 (0)

2015–2016 Ponferradina 0

2017–2019 Gornik Zabrze 81 (10)

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα προοπτική της καριέρας μου. Ήρθα σε μια νέα ομάδα, η οποία γνωρίζω ότι είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πετυχημένη. Θα παλέψουμε για αυτό και ελπίζω ότι στο τέλος της περιόδου θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτό που πετύχαμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα