Η προυπόθεση Παντελίδη για "Φέτφα"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης στην Ολλανδία ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στους εκπρροσοσώπους των ΜΜΕ και ερωτήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά υπό μία προυπόθεση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι μία ανάσα από τις υπογραφές συμβολαίων με τον ΑΡΗ και χωρίς καμία αμφιβολία αποτελεί έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Αρκεί να είναι όμως συγκεντρωμένος και απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Την περσινή χρονιά ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φετφατζίδης σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έδινε αυτό που έπρεπε γιατί δεν κατάφερει να γίνει κομμάτι της ομάδας. Δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, είχε μείνει στο ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό και όχι στο ότι ήρθε σε μία εξίσου μεγάλη ομάδα.

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης στην Ολλανδία ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και ερωτήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά υπό μία προυπόθεση: “Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος από την προσθήκη του Γιάννη, αλλά θα σας σημειώσω και κάτι που πρωτα είπα στον ίδιο χθες-τηλεφωνικά-. Θέλω και μάλιστα πάρα πολύ τον Φετφατζίδη. Τον συγκεντρωμένο, συνειδητοποιημένο Φετφατζίδη, αυτόν που μπορεί να κάνει την διαφορά εφόσον μπει στο πνεύμα της ομάδας και αντιληφθεί όπως όλα φυσικά τα παιδιά ότι πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να έχει την φανέλα του βασικού. Αυτό θέλω από όλους, αυτό θέλω και από τον Γιάννη. Αν έχει την σωστή νοοτροπία το ταλέντο του θα κάνει όλα τα υπόλοιπα και εγώ μία εξαιρετική επιλογή να διαχειριστώ”.

Τα λόγια του Παντελίδη στην ουσία επιβεβαιώνουν όλα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τον Φετφατζίδη και παράλληλα το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ επενδύει σε έναν Φετφατζίδη που με την σωστή νοοτροπία μπορεί να κάνει την διαφορά. Στα πόδια του και στο…μυαλό του είναι όλα!

Προτεινόμενα Άρθρα