Παγκόσμιο κύπελλο: Με τρεις Αντετοκούνμπο και πολλή ποιότητα η προεπιλογή της Εθνικής

από AllAboutARIS

Η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας έχει ξεκινήσει και στο πλαίσιο αυτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την 18αδα που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία

Το ρόστερ αποτελείται μετά από αρκετά χρόνια με πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και θεωρείται από τα πιο πλήρη της τελευταίας 10ετίας. Στα αξιοσημείωτα, για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκονται τα τρία αδέρφια Αντετοκούνμπο, Θανάσης, Γιάννης και Κώστας ενώ μαζί στην ομάδα θα είναι και ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης. Την προετοιμασία θα ακολουθήσουν και οι 18 παίκτες και στην συνέχεια θα “κοπούν” 6 για να βγει η τελική 12αδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας. 

Συγκεκριμένα τα μέλη της “Επίσημης αγαπημένης” απαρτίζουν οι Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας.

Προτεινόμενα Άρθρα