Θέλει να "τελειώσει" άμεσα με χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη δημιούργησε ένα σημαντικό κενό στα βασικά πλάνα των ανθρώπων του ΑΡΗ, το οποίο και γνωρίζουν ότι πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Ο Χάβι Καστεγιάνο παραμένει η πρώτη επιλογή για τους “κιτρινόμαυρους” και τα τελευταία 24ωρα γίνεται προσπάθεια ώστε να τελειώσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. 

Στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε νέα επαφή με την πλευρά του 31χρονου αμυντικού χαφ ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα, παρόλο που κράτησε κλειστά τα χαρτιά του μιλώντας χθες στη “Marca”. Υπάρχει όμως και η Λας Πάλμας. 

Οι Ισπανοί βλέπουν ότι προκύπτει ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από την οποία μπορούν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους. Με τον ΑΡΗ να προτιμάει φυσικά την απόκτησή του ως ελεύθερο.

Ο τρόπος που θα χειριστεί η Λας Πάλμας τη συγκεκριμένη περίπτωση, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στην τελική έκβαση της υπόθεσης. Το θέμα για τον ΑΡΗ είναι να υπάρξει άμεσα θετική ή αρνητική εξέλιξη και συγκεκρικέμα μέσα στα επόμενα 24ωρα αφού ο χρόνος πιέζει. 

Εφόσον υπάρξει καθυστέρηση τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα αφήσουν την συγκεκριμένη περίπτωση και θα προχωρήσουν στις εναλλακτικές που έχουν για τη συγκεκρικένη θέση, με στόχο να καλύψουν-εάν μπορέσουν- μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Σιώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα