Οι βίοι αντίθετοι Τζόουνς και Μπελ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να απεμπλακεί από τα συμβόλαια των Αμερικανών που έπαιξαν φέτος στην ομάδα, αλλά κάθε περίπτωση δεν είναι ίδια.

Ο Μάικλ Κάιζερ είναι θετικός στο να αποχωρήσει, αφού έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Το ίδιο ισχύει και για τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος πριν καν το τέλος της σεζόν είχε κρούση από την Ιταλία. Με τους δύο Αμερικανούς αναμένεται να βρεθεί “αναίμακτη” λύση για τον ΑΡΗ.

Το “αγκάθι” ακούει στο όνομα Γκάρι Μπελ, χωρίς φυσικά να ευθύνεται ο Αμερικανός. Ο 27χρονος γκαρντ το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε να “κουρέψει” το 50% των χρημάτων που είχε λαμβάνειν από τον ΑΡΗ, για τη σεζόν 2017-18. Πήρε ελάχιστες δόσεις από αυτόν τον διακανονισμό και με δεδομένο ότι προστίθενται και οι δύο φετινοί μήνες, γίνεται κατανοητό ότι η πλευρά του παίκτη (την υπόθεση χειρίζεται το ιδιαίτερα αυστηρό ξένο γραφείο που τον εκπροσωπεί) είναι αντίθετη σε νέα “θα”. Ήτοι, σε διακανονισμό με μελλοντική καταβολή των οφειλομένων.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της προσφυγής στη ΦΙΜΠΑ. Βέβαια, το συνολικό ποσό που οφείλεται στον Μπελ δεν είναι μεγάλο (κάτι παραπάνω από 20.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες), όμως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να δοθεί μία προκαταβολή στον παίκτη. Οπότε, το θέμα μένει ανοιχτό και μένει να φανεί αν θα αλλάξουν τα δεδομένα στο προσεχές διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα