Τσάβι Καστεγιάνο για αντι-Σιώπης!

από Αντώνης Γκάτζιος

Το θέμα της μεταγραφής του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ «έτρεχε» εδώ και καιρό, οπότε οι ιθύνοντες του ΑΡΗ φρόντισαν… πριν πεινάσουν να μαγειρέψουν.

Έτσι, ξεχώρισαν κάποιες περιπτώσεις για να καλύψουν τη θέση του αμυντικού χαφ, στην περίπτωση που οριστικοποιούνταν, όπως κι έγινε σήμερα, η παραχώρηση του Έλληνα διεθνούς μέσου στην τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS, ο ΑΡΗΣ έχει ψηλά στη λίστα του τον Τσάβι Καστεγιάνο. Πρόκειται για 31χρονο, ύψους 1.82μ., Ισπανό αμυντικό χαφ που αγωνίζεται από το 2011 στη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει και ο Ματέο Γκαρσία. Ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές. Η υπόθεσή του Καστεγιάνο βρίσκεται σε καλό δρόμο, με συνέπεια να είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Σιώπη.

Ο Τσάβι Καστεγιάνο ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τη β’ ομάδα της Λας Πάλμας, όπου έμεινε μέχρι το 2008. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι το 2011 ανήκε στη β’ ομάδα της Μαγιόρκα. Στην τριετία αυτή έπαιξε ως δανεικός στην Κάλτσουραλ Λεονέσα, την Αλμπαθέτε και τη Ρεάλ Ουνιόν. Από το 2011 αγωνίζεται ανελλιπώς στη Λας Πάλμας.

Ο Καστεγιάνο έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντάνι, ο οποίος παίζει επίσης στη Λας Πάλμας, ως αριστερός μπακ και μέσος.

Προτεινόμενα Άρθρα