Το οικογενειακό δράμα του Πιτίνο

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, πίσω από τον οποίο κρύβεται ένα οικογενειακό δράμα.

Σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, ο Αμερικανός κόουτς αποκάλυψε ότι ο μόλις ενός έτους εγγονός του αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα είπε:

“Το προσωπικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με τον ενός έτους εγγονό μου, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για μία πολύ σπάνια ασθένεια με μόλις 300 κρούσματα σε όλον τον κόσμο! Σαν οικογένεια είμαστε όλοι πολύ συντετριμμένοι και προσπαθώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ!”.

“Να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Έμαθα για το μέγεθος του προβλήματος, μόλις γύρισα πίσω στη Νέα Υόρκη! Η αρχική διάγνωση έγινε περίπου έναν μήνα πριν το τέλος της σεζόν, αλλά τότε πραγματικά δεν ήξερα πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Μέχρι που γύρισα και μίλησα αυτοπροσώπως με τους γιατρούς!”.

“Ψάχνω για μία συμβουλευτική θέση στο τεχνικό επιτελείο κάποιας ομάδας του ΝΒΑ, στην οποία θα υπάρχει χώρος να δουλέψω και να λείψω για μίνιμουμ έναν χρόνο από τη Νέα Υόρκη. Χωρίς ταυτόχρονα, όμως, να είμαι πολύ μακριά”.

Προτεινόμενα Άρθρα