Προάγγελος (σοβαρών) εξελίξεων οι παραιτήσεις του δ.σ. της ΚΑΕ

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι παραιτήσεις των μελών του δ.σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ προκαλούν σοβαρές εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κάλλεν πρόσφατα παραιτήθηκε και τυπικά, κάτι που έχει κάνει από πέρυσι ο Τάσος Μωϋσιάδης. Ο Γιώργος Σιγάλας υπέβαλλε την παραίτησή του αλλά αυτή δεν έχει “περάσει” στο ΓΕΜΗ, ενώ στα πρόθυρα της αποχώρησης είναι και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Το τελευταίο αποκάλυψε το SDNA και το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον επικεφαλής του δ.σ. της ΚΑΕ, ο οποίος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί. Ο κ. Παπαγεωργίου στήριξε όσο μπορούσε το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, όμως έφτασε στα όριά του και δεν έχει άλλο περιθώριο να το κάνει. Βλέποντας να υπάρχει πλήρης ασυνεννοησία, ανακολουθία, την ομάδα να οδεύει προς τον γκρεμό και την υπόληψη που έχει στην οικογένεια της ομάδας ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της, να κινδυνεύει να φθαρεί, η παραίτηση είναι μονόδρομος γι’ αυτόν.

Η σκέψη αυτή υπάρχει στο μυαλό του Χάρη Παπαγεωργίου εδώ και καιρό, όμως περίμενε να τελειώσει κάποιες υποχρεώσεις που είχε με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, όπως και τους Βετεράνους, που χθες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Περίμενε, επίσης, μήπως και αλλάξουν κάποια δεδομένα αναφορικά με τη λειτουργία και την προοπτική της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και η αποχώρησή του από το δ.σ. φαίνεται να αποτελεί θέμα χρόνου.

Η “επόμενη μέρα”

Τι μπορεί να ακολουθήσει την παραίτηση των μελών του δ.σ.; Εφόσον οριστικοποιηθούν και τυπικά, ο μεγαλομέτοχος θα έχει ένα (μικρό) διάστημα για να συγκροτήσει νέο δ.σ. Αν δε γίνει αυτό μέσα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα προκύψει διοίκηση Πρωτοδικείου. Κάτι που, αν συμβεί, εύλογα θα προκαλέσει εξελίξεις και σχετικά με το μέλλον του κ. Γουλιέλμου στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και πιθανόν οι εξελίξεις να τρέξουν και πριν από τη γενική συνέλευση του Α.Σ., στις 8 Ιουλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα