Επικοινωνία Καστρίτη – Γουλιέλμου

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Γιάννης Καστρίτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και του ζήτησε να συζητήσουν για το μέλλον, ή μη, της συνεργασίας τους.

Ο καιρός πέρασε και ο Έλληνας προπονητής δεν είχε δεχτεί κάποια κρούση από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Έτσι, επικοινώνησε μαζί του για να κανονιστεί μία συζήτηση περί του θέματος της παραμονής του. Ο ίδιος έχει προτάσεις, αλλά τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει, να μιλήσει πρώτα με τον ΑΡΗ.  

Η συνάντηση αυτή δε θα γίνει διά ζώσης, λόγω της παρουσίας του 37χρονου κόουτς στην Κρήτη (στις 29/6 ξεκινά το Παγκόσμιο U19). Βέβαια, τόσο σοβαρά ζητήματα είναι οξύμωρο να συζητιούνται τηλεφωνικά, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σήμερα (24/6). Στην επικοινωνία, θα διαφανεί αν υπάρχει έδαφος να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Σε περίπτωση που βρεθεί κοινός παρονομαστής, ήτοι σύγκλιση απόψεων σε θέματα που αφορούν την αγαστή συνεργασία, τη  λειτουργία της ομάδας και όχι μόνο, θα ακολουθήσει ένα τετ α τετ μεταξύ του ιδιοκτήτη και του κόουτς.

Όπως ανέφερε το AllAboutARIS, οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Καστρίτης στον πάγκο της ομάδας δεν είναι πολλές και ήδη έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Άρη Λυκογιάννη. Μένει να φανεί αν σήμερα μπορεί να υπάρξει μία αλλαγή σκηνικού.

Προτεινόμενα Άρθρα