Δύο "θέλω" και μείον ένας για τα στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εστω και στις καθυστερήσεις, ο ΑΡΗΣ είδε τα ευχάριστα νέα να έρχονται από την Γαλλία σχετικά με τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Χθες το βράδυ οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν σε καταρχή συμφωνία με την Λοριάν για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Το πιο αποφασιστικό βήμα για να συνεχίσει εν τέλει η κοινή πορεία των δύο πλευρών. Κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο. 

Ο Ρόουζ από την πλέυρά του ήταν δεδομένο ότι ήθελε να συνεχίσει. Ασκησε όσο πίεση μπορούσε και έδωσε στους ανθρώπους της Λοριάν να καταλάβουν την μεγάλη επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. 

Ο ΑΡΗΣ από την άλλη βλέποντας τους Γάλλους να μένουν σταθεροί στη θέση τους, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση αφού ήθελε εξίσου με τον Ρόουζ να συνεχιστεί η συγκεκριμένη συνεργασία. Ειδικά από τη στιγμή μάλιστα που όσες εναλλακτικές εξετάστηκαν, δεν άρεσαν τόσο και δεν κρίθηκαν ως καλύτερες από αυτή του 27χρονου στόπερ. 

Ετσι λοιπόν τα δύο “θέλω, δηλαδή του ΑΡΗ και του παίκτη, θα τον κρατήσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Και παράλληλα απαλάσσουν την ομάδα από έναν μεταγραφικό “πονοκέφαλο” ο οποίος αφορούσε το κέντρο της άμυνας. Και πλέον όλο το βάρος πέφτει στον έτερο στόπερ που θα αποκτηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα