Πρώτος στόχος για το Big-3 των Λέικερς ο Ουόκερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Λέικερς έχουν κάνει δικό τους τον Άντονι Ντέιβις στην κίνηση του καλοκαιριού, φέρνοντάς τον δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά… η όρεξή τους δε σταματά εκεί.

Οι “Λιμνάνθρωποι” θέλουν να δημιουργήσουν ένα δικό τους Big-3 στην Καλιφόρνια και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη ένα μάξιμουμ συμβόλαιο. Η free agency είναι “καυτή” αυτό το καλοκαίρι και, σύμφωνα με τον Marc Stein, η ομάδα κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Κέμπα Ουόκερ.

Ο ηγέτης των Σάρλοτ Χόρνετς έχει… γυαλίσει στο μάτι της διοίκησης των Λέικερς, που θα ήθελε να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος, βέβαια, έχει πρόσφατα δηλώσει πως… θα θυσίαζε μέρος των προσωπικών του απολαβών, ώστε να παραμείνει στις “Σφήκες”, αλλά ο πειρασμός που προσφέρεται στο Λος Άντζελες γίνεται πολύ μεγάλος, μετά την απόκτηση του Ντέιβις.

Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογος αναμένεται να προσεγγίσει τον Ουόκερ, στην προσπάθεια να βρει τον κατάλληλο παίκτης, που θα πλαισιώσει τον “Βασιλιά” και τον “Μονόφρυδο” και θα δημιουργήσουν μαζί μια πανίσχυρη τριάδα, η οποία θα σαρώσει τους τίτλους στο ΝΒΑ.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα