Τα χρήματα και η ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τελευταία εβδομάδα το όνομα του Ιντέγε Μπράουν παραμένει στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ, με την ελπίδα ότι θα γίνει η υπέρβαση.

Ο ΑΡΗΣ παλεύει να φέρει τον 30χρονο Νιγηριανό στη Θεσσαλονίκη, αισιοδοξώντας ότι θα αποσπάσει τη θετική του απάντηση όπως διαβάσατε χθες στο AllAboutARIS. Αν αυτό δεν γίνει μέχρι την Τετάρτη (11/06) τότε οι “κιτρινόμαυροι” θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν για την περίπτωση. 

Οσον αφορά την περίπτωση Ιντέγε πάντως, δεν είναι μόνο τα χρήματα που προσφέρει ο ΑΡΗΣ στην ποδοσφαιριστή. Είναι η ευκαιρία που του δίνει να επανέλθει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας. Και κυρίως, του δίνει την ευκαιρία να το κάνει αυτό σε ένα γνώριμο πρωτάθλημα για τον ίδιο. Μία λίγκα στην οποία δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής και με μία ομάδα η οποία έχει υψηλές βλέψεις. 

Εάν φτάσουμε στο σημείο ο παίκτης να έρθει και να… συστηθεί ξανά στο ποδοσφαιρικό κοινό, θα βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Με τον Ιντέγε να έχει την δυνατότητα να ανεβάσει ξανά την ποδοσφαιρική του μετοχή και ενδεχομένως να κάνει νία τελευταία καλή μεταγραφή αν βρει ξανά τον ποδοσφαιρικό εαυτό του. Και από αυτό το ενδεχόμενο, μπορεί να βγει κερδισμένος και ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα