Συγκινητικό μήνυμα του Σούντγκρεν:" Αιώνια ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΪΚ"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα ευχαρίστησε όσους ανθρώπους στάθηκαν δίπλα του

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σουηδού στον ΑΡΗ και αυτός με την σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για όλα όσα του έχει δώσει.

“Φεύγω από το κλαμπ που αγαπώ περισσότερο. Έχω μεγαλώσει με το άρωμα από το γρασίδι του “Råsundas” (σ.σ. το γήπεδο της ΑΙΚ), τα αποδυτήρια και τα περίπτερα στο γήπεδο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μυ τα πέρασα στο “Västra vägen”, σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι καθόμουν στις κερκίδες, έβλεπα τον πατέρα μου να αγωνίζεται και έλεγα “Εδώ θα παίξω μια μέρα”. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά, κάθομαι μόνος στην αίθουσα ενός ξενοδοχείου και γράφω αυτό το κείμενο, γεμάτος αγάπη. Αγάπη που μπορεί να περιγραφεί με ένα πρωτάθλημα, πάνω από 100 συμμετοχές και Ευρωπαϊκούς αγώνες” τόνισε αρχικά ο σουηδός αμυντικός.

Για να συμπληρώσει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με έφερε στην Ακαδημία της ΑΙΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την σύζυγο μου και τους φίλους μου που πάντα βρίσκονται στο πλευρό μου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα στο κλαμπ που δούλεψε για να μας προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες, που με έκαναν να νιώσω ασφάλεια από την πρώτη μέρα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φανταστικούς οπαδούς μας. Αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου στα social media, αυτούς που φώναζαν το όνομα μου από τις κερκίδες και αυτούς που πίστευαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Οι οπαδοί σημαίνουν πολλά για εμένα, γιατί είμαι και εγώ οπαδός και αν δεν ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να παίξω ποδόσφαιρο, τότε θα ήμουν μαζί τους στην κερκίδα, κάτι που έκανα όταν ήμουν μικρότερος. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στην οικογένεια της ΑΙΚ.”

Προτεινόμενα Άρθρα