"Είμαι πολεμιστής, όλα για την ομάδα" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε πολεμιστής και έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του.

Ο Σουηδός αμυντικός, στις πρώτες του δηλώσεις, δήλωσε έκπληκτος από την υποδοχή των φίλων της ομάδας στο «Μακεδονία». “Είναι απίστευτο. Μένω έκπληκτος. Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο του ΑΡΗ, αλλά δεν το περίμενα τέτοια υποδοχή. Πιστεύω ότι θα έχουμε ωραία χρονιά”, ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όσο για το τι περιμένει από τον κόσμο της ομάδας; “Θέλω να είναι όλο το γήπεδο γεμάτο και να τραγουδάνε συνθήματα. Να είναι ο κόσμος κοντά μας και θα έχουμε μία καλή σεζόν”, είπε.

Όταν ρωτήθηκε τι γνωρίζει για τον ΑΡΗ, απάντησε: “Ξέρω πως είναι μία καλή ομάδα με τους καλύτερους φιλάθλους. Έχω ακούσει για το γήπεδο, για τον αγωνιστικό χώρο, για πολλά. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Σουηδίας. Ξέρω ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη. Θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο με τον ΑΡΗ και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά.”

Ο συμπαίκτης του στην ΑΪΚ, Πάνος Δημητριάδης, του είπε πολλά για τον ΑΡΗ: “Είναι από τη Θεσσαλονίκη, μου είπε για την όμορφη πόλη και πως έχει πολύ καλούς ανθρώπους. Έχουμε και πολλούς Έλληνες στη Σουηδία, που μου είπαν τα καλύτερα. Ο Πάνος είναι φίλαθλος του ΑΡΗ, μου έλεγε ότι η ομάδα έχει τους καλύτερους φιλάθλους και τα καλύτερα χρώματα! Ξεκινάμε καλά.”

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Σούντγκρεν; “Πάντα δίνω το 100%. Είμαι ένας πολεμιστής με καλό δεξί πόδι και πάντα για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα”, επισήμανε.

Καταλήγοντας ο Σουηδός αμυντικός τόνισε: “Φυσικά μίλησα και με τον Λάρσον για τον ΑΡΗ. Μου είπε τα καλύτερα, μου μίλησε για το γήπεδό μας και πως έχουμε μία φοβερή έδρα και φανταστικούς φιλάθλους, όπως και ότι έρχομαι σε μία πολύ ωραία πόλη.”

Προτεινόμενα Άρθρα