Κλήθηκε από την αστυνομία για κατάθεση ο Νεϊμάρ

από Γιώργος Γκάτος

Την περασμένη Παρασκευή, μία νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Σάο Πάολο και κατήγγειλε βιασμό από τον Νεϊμάρ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε την δική του εκδοχή της αλήθειας, “καταθέτοντας” μέσω social media τεκμήρια αθωότητας.

Συγκεκριμένα έδειξε ερωτικά μηνύματα που του έστελνε το “θύμα”, εξηγώντας ότι συνευρέθηκε μαζί της, αλλά με τη θέλησή της.

“Οποιος με ξέρει, γνωρίζει τη συμπεριφορά μου και πως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο”, ανέφερε μεταξύ, τονίζοντας ακόμα πως “ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη”.

Στο βίντεο δε, που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που όπως τόνισε του έστειλε η ίδια μετά την συνεύρεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, γιατρός από τη Βραζιλία φέρεται να επιβεβαίωσε μέσω νέων φωτογραφιών, ότι η κοπέλα λίγα 24ωρα αφότου συνευρέθηκε ερωτικά με τον διεθνή άσο, είχε πληγές στο σώμα, αιμάτωμα και μετατραυματικό στρες.

Παράλληλα, μια ομάδα του τμήματος πληροφορικής από την Αστυνομία της Πολιτείας του Ρίο μετέβη στην Τερεσόπολις, όπου προετοιμάζεται η Εθνική Βραζιλίας, προκειμένου να ειδοποιήσει τον Βραζιλιάνο ότι έχει εκδοθεί έγγραφο και θα πρέπει να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα την προσεχή Παρασκευή (7/6) προκειμένου να παράσχει την εκδοχή του για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του, σχετικά με τη διάδοση προσωπικών εικόνων της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό, μέσω του Instagram.

Πηγή: to10.gr

Προτεινόμενα Άρθρα