Τι μας επιβεβαιώνουν οι πρώτες μεταγραφές του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει στο sportfm.gr για τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Άρης και προσπαθεί να εξηγήσει το "γιατί" έχει προχωρήσει σε αυτές.

Οι δυο πρώτες κινήσεις του ΑΡΗ στις θερινές μεταγραφές, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Λερίν Ντουάρτε είναι απόλυτα ενταγμένες στη φιλοσοφία πάνω στην οποία αποκτώνται οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εδώ και 11 μήνες.

Παίκτες που διαθέτουν σε επάρκεια την ποιότητα ώστε να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο του club, θα τους έλεγες και value for money επιλογές αφού για την… πάρτη τους δεν θα δαπανηθεί ο ουρανός μαζί με τα άστρα, είναι πάνω από όλα καλοί αθλητές, αλλά κυρίως που έχουν αυξημένο κίνητρο. Κάτι να αποδείξουν στους εαυτούς τους, στους άλλους, κ.ο.κ.

Πάρτε για παράδειγμα τον Σούντγκρεν. Ο Σουηδός πλάγιος μπακ της ΑΙΚ έρχεται ως πρωταθλητής στον ΑΡΗ, η ομάδα του θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο ίδιος στα 29 του θεωρεί ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κάνει το μεγάλο άλμα. Να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός τους αποστειρωμένου και ελαφρώς προστατευμένου σουηδικού περιβάλλοντος. Τον έχουν σαν Θεό στην ΑΙΚ αλλά αυτός αναζητά νέες προκλήσεις και, ενδεχομένως, μέσα από την παρουσία του στον ΑΡΗ, να έρθει και η κλήση στην Εθνική η οποία συζητείται εντόνως τον τελευταίο χρόνο αλλά δεν έχει γίνει πραγματικότητα.

Προτεινόμενα Άρθρα