Με σκούπα στους τελικούς η ΤΣΣΚΑ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 19 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, με τους Μπολομπόι και Ντε Κολό να ακολουθούν με 10 και 8 πόντους, αντίστοιχα

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα. Ένα από αυτά είναι η παρουσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους τελικούς της VTB League. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να πάρει την 11η πρόκριση στους τελικούς σε ισάριθμες σεζόν της διοργάνωσης. Έστω κι αν στη σειρά με την Ζενίτ έφτυσε… αίμα.

Στο Game 3 των ημιτελικών η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έφτασε κοντά στη νίκη. Δεν τα κατάφερε ωστόσο, καθώς «λύγισε» στις λεπτομέρειες. Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να μείνει… όρθια και να πάρει σκούπα πρόκρισης.

 
Τα τελευταία δευτερόλεπτα τα είχαν… όλα. Με το σκορ στο 68-69, 14” για το τέλος, ο Κόρι Χίγκινς μέτρησε 0/2 βολές. Η Ζενίτ έπαιξε την τελευταία της… ζαριά, όμως ο Βαλίεφ αστόχησε κάτω από το καλάθι, με την ΤΣΣΚΑ να παίρνει τη νίκη.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 19 πόντους και 5 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, με τους Μπολομπόι και Ντε Κολό να ακολουθούν με 10 και 8 πόντους, αντίστοιχα.

Προτεινόμενα Άρθρα