Στο ακουστικό του ο Καστρίτης, αλλά…

από AllAboutARIS

Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και Γιάννης Καστρίτης, έχουν εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο και να προσδιοριστούν οι όροι της συνεργασίας, πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα του μπαν.

Όπως όλα τα θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, έτσι κι αυτό του προπονητή έχει μπει στην άκρη, καθώς σε πρώτο πλάνο εξακολουθεί και βρίσκεται το θέμα του μπαν. Οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε., θέλουν μέχρι και τα μέσα Ιουνίου να έχουν συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται για τις προκαταβολές και να δρομολογήσουν τις ενέργειες επίλυσης του απαγορευτικού μεταγραφών. Μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα στο συγκεκριμένο κομμάτι, είναι δύσκολο να γίνει κάποια συζήτηση επί του αγωνιστικού σκέλους, εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά το τελευταίο φετινό παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ο Γιάννης Καστρίτης, είχε πολύωρη συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Χάρη Παπαγεωργίου, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την επιθυμία να συνεχίσουν μαζί. Για να προχωρήσει όμως οποιαδήποτε ενέργεια στο θέμα του προπονητή πρέπει σε πρώτο βαθμό να ξεκαθαρίσει το αν η ομάδα θα μπορέσει ν’ απαλλαγεί από τα μπαν. Εφόσον δεν το καταφέρει αυτό, πρέπει να διευκρινιστεί το ύψος του μπάτζετ που θα διαθέσει, για ν’ αποκτήσει παίκτες από την ελληνική αγορά ενώ θα πρέπει να οριοθετηθεί και ο αγωνιστικός στόχος.

Όλες αυτές οι απαντήσεις, θα μπορέσουν να δοθούν, μετά τις οριστικές εξελίξεις, στο κομμάτι του μπαν.

Προτεινόμενα Άρθρα