Οι μεταγραφές που… τρέχουν!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο SDNA για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΑΡΗ που θα αρχίσουν να τρέχουν από…αύριο!

Ο ΑΡΗΣ οφείλει να είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας την μέσα που η ομάδα θα αναχωρεί για την Ολλανδία. Η ετοιμότητα έχει να κάνει με πολλά και διάφορα ζητήματα από την οργάνωση σε όλους τους τομείς, τα γήπεδα, το αθλητικό κέντρο της ομάδας, το εξωαγωνιστικό τιμ (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, μασέρ, φροντιστές, τμήαμ μάρκετινγκ, τμήμα επικοινωνίας, γραφεία και διάφορα άλλα). Το club έχει κάνει τεράστια βήματα προόοδυ, αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και είναι βέβαιο ότι σταδιακά και η διοίκηση θα επενδύει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν και με άλλα θέματα πέρα του αγωνιστικού ώστε να ενισχύει το αγωνιστικό.

Αυτή την περίοδο πέρα από όλα όσα…τρέχουν σε κάθε περίπτωση τα φώτα είναι στραμμένα στο ρόστερ. Στις μεταγραφικές κινήσεις. Στο ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Ήδη προπονητής και αθλητικός διευθυντής προχωράνε με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Στην ουσία όμως του θέματος το πλάνο αυτό θα αρχίσει να…τρέχει από αύριο. Και στο…αύριο σημειώστε το ραντεβού ανάμεσα στον Θ. Καρυπίδη που επέστρεψε από την Κίνα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Ο τελευταίος έχει καταρτίσει το πλάνο του, έχει οριοθετήσει τους στόχους σε συνεργασία με τα “θέλω” του Σάββα Παντελίδη και αυτό που απομένει είναι είτε σε κάθε περίπτωση χωριστά, είτε συνολικά να υπάρχει το “ΟΚ” του ιδιοκτήτη με ότι αυτό συνεπάγεται για το…οικονομικό του πράγματος.

Προτεινόμενα Άρθρα